sunnuntai 4. elokuuta 2013

Värikollaasit 138-141

ELOKUUN VÄRIKOLLAASIT 138-141
 Ensiksi suuri kiitos vilkkaasta osanotosta heinäkuussa. Valitettavasti en ehtinyt käydä kaikkia viikkoja läpi jokaisen blogissa, enkä kommentoimaan upeita töitänne! Pyrin vielä kurkkimaan loputkin nyt jälkikäteen.


Huom! Tarvitsetko lisää kuvatilaa?

Monet ovat miettineet minne voisi tallentaa kuviaan ja linkittää niitä sitten vaikkapa blogiinsa. Löysin juuri uuden Copy -nimisen tallennustilatarjouksen, joka lupaa heti huikeat 15 Gigaa ilmaista tallennustilaa. Tiedostojaan voi jakaa tai linkittää sieltä vapaasti minne haluaa. Kaiken lisäksi pikapikaa rekisteröitymällä ja lataamalla windows app -sovelluksen (josta lataaminen on vieläkin helpompaa), ansaitsee ylimääräiset 5 gigaa tilaa. Jos vielä jaksat suositella tallennustilaa ystävillesikin, niin ansaitset jopa 5 gigaa lisätilaa jokaisesta linkistäsi rekisteröityneestä uudesta käyttäjästä!

Helppoa ja mahtavaa!


Copy -palveluun pääset kätevästi TÄSTÄ!

**********

Ja sitten itse asiaan:

KESÄN AJAN KOLLAASIVIIKOT PÄIVITETÄÄN KERRAN KUUSSA.

Tavoitteena olisi käyttää mallista 3-4 väriä. Voit tehdä vaikka heti kaikki elokuun kollaasit, tai linkittää yhden per viikko vauhtia. Yhden kerrallaan tekevät linkittävät työnsä nimensä + viikkonumeron tai kollaasivärien mukaan. Seuraava haastepäivitys julkaistaan su. 1.9.2013 klo 12.

VIIKON 13 (138) VÄRIT OVAT
"MINTTU"VIIKON 14 (139) VÄRIT OVAT
"MOKKA"VIIKON 15 (140) VÄRIT OVAT
"MUSTIKKA"VIIKON 16 (141) VÄRIT OVAT
"OLIIVI"MUKAVAA KOLLAASIKESÄN JATKOA!
 KOLLAASINAPIN ja haasteen osallistumisohjeet löydät sivulaatikosta!
TERVETULOA MUKAAN!

 ***

5 kommenttia:

 1. Minulla on Dropbox jonne laitan juttuja ,mutta olen huomannut sen aplikaation hieman hidastavan konettani.Pitää kokeilla jos tuo olisi kevyempi.

  VastaaPoista
 2. Oletko yrittänyt päivittää tätä sivua? Minulle ainakin näkyy kaikki sekä kotona, että täällä töissä.

  VastaaPoista
 3. TeeTee, nyt vasta huomasin, että kaikkein helpoiten se käy copy-paste systeemillä. Olenpa ollut tyhmä, olen aina siirtänyt kuvan albumiin ja hakenut sen sieltä.

  VastaaPoista
 4. Loppukuussa on kiireitä. Siksi tein kaikki tämän kuukauden kollaasini jo nyt.

  VastaaPoista